کتابخانه دانشکده تغذیه و علوم غذایی اصفهان در سال ۱۳۹۰ در بال جنوبی دانشکده بهداشت افتتاح و در همان سال خرید منابع در نمایشگاه بین اللملی تهران را شروع کردو و تا نیمه اول سال ۹۵ با کتابخانه دانشکده بهداشت در یک مکان بود ودر مهرماه همان سال از کتابخانه بهداشت جدا ودر حال حاضر بطور واحد بکار خود ادامه میدهد و دارای ۱۶۰۰نسخه منبع اطلاعاتی که شامل پایان نامه ها – طرحهای تحقیقاتی مجلات فارسی و لاتین و سی دی ها میباشد.
آمار منابع موجود در کتابخانه :
نسخه |
عنوان |
منابع |
۸۴۶ |
۵۲۰ |
کتب فارسی |
۲۸۲ |
۲۱۱ |
کتب لاتین |
۱۶۹ |
۱۶۹ |
پایان نامه ها |
۳۱ |
۳۱ |
طرح های تحقیقاتی |
۱۲۰ |
۱۲۰ |
لوح فشرده |
۱۲۶
|
۳۰ | مجلات لاتین |
۵۷ | ۲۴ | مجلات فارسی |