هدف نهايي هر كتابخانهاي فراهم آوري وسايل دسترسي به هر نوع اطلاعات براي هر كس در هر زمان و مكان و مهمتر از همه، اهميت دادن به ديدگاه استفادهكنندگان از كتابخانه است. توسعه جوامع انساني، ارتباط ناگسستني با كتاب و كتابخانهها دارد و اهميت اين مراكز بر كسي پوشيده نيست.
كتابخانه دانشكده پرستاري و مامايي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني اصفهان در سال۱۳۴۷ در محلي غير از محل فعلي با عنوان آموزشگاه عالي پرستاري با ۵۰۰ جلد کتاب با هدف گردآوري منابع علمي و معتبر در زمينه پرستاري و مامايي و علوم وابسته آن و فراهم آوري خدمات متناسب با نياز مراجعين دانشكده تاسيس و در سال ۱۳۶۵ به محل فعلي منتقل گرديد. کتابخانه در بال راست ضلع غربي طبقه اول قرار دارد. سيستم قفسه بندي كتب از نوع باز ( دسترسي آزاد مراجعه كننده) است و كتابها بر اساس رده بنديLC , NLMطبقه بندي شده اند. از سال ۱۳۸۱ كتابخانه مجهز به سيستم کامپيوتري امانت و جستجو با نصب " نرم افزار جامع پارس آذرخش" گرديد. هم چنين كاربران از طريق شبكه داخلي به اطلاعات كتابخانه هاي تحت پوشش دانشگاه از طريق همين نرم افزار در کتابخانه دانشكده و در قسمتهاي ديگر دانشکده از طريق سايت کتابخانه مرکزي دسترسي دارند.
خدمات جستجوي اطلاعات ماشيني كتابخانه در سال ۱۳۷۱ به صورت offlineبر روي بانكهاي اطلاعاتي Medline, آغاز به كار كرد . در حال حاضر جستجوي اطلاعات از طريق موتورهاي جستجوي متداول اطلاعات و هم چنين توليدكنندگان اطلاعات در سطح جهاني مانندScopus, Science direct, ovid ,Elsevier, و ..به شكل وسيعي در حال بهره برداري است.
کتابها شامل موضوعات: روانشناسي، اسلام، مديريت، آموزش، روش تحقيق و کليه مباحث پزشکي مي باشد.
مهمترين موضوعات کتابخانه عبارتند از:
۱.پرستاري شامل: داخلي جراحي، فن، بهداشت، اطفال، روان پرستاري
۲. مامايي شامل: بارداري و زايمان، زنان، بهداشت مادر و کودک و تنظيم خانواده، آموزش مامايي
۳. اتاق عمل
کتابخانه شامل بخشهاي امانت، مرجع، پايان نامه، مجلات و اطلاع رساني مي باشد.
سالن مطالعه خواهران در طبقه پايين و سالن مطالعه برادران در طبقه فوقاني کتابخانه قرار دارد.
تعداد کل کتب موجود در حال حاضر ۱۰۳۲۰عنوان و تعداد ۲۶۹۳۳ جلد مي باشد. از اين تعداد۵۸۸۳ عنوان به تعداد ۱۹۱۷۳ جلد فارسي و ۴۴۳۷ عنوان به تعداد ۷۷۶۰ جلد لاتين و از تعداد کل كتب موجود۴۲۴ عنوان به تعداد ۱۰۱۳ جلد کتب مرجع مي باشد.
تعداد کل پايان نامه هاي کارشناسی ارشد ۸۳۴ عنوان و دکتري پرستاري و بهداشت باروري ۱۱۳ عنوان مي باشد .
تعداد کل طرح هاي تحقيقاتي ۲۵۷ عنوان مي باشد.
مساحت کتابخانه ۶۱۳ متر مربع مي باشد.