ردیف |
عنوان |
سال |
۱ |
Advanced Nutrition and Dietetics in Nutrition Support2018 |
۲۰۱۸ |
۲ |
The Dental Hygienists Guide to Nutritional Care 2018 |
۲۰۱۸ |
۳ |
Biology of Foodborne Parasites2015 |
۲۰۱۵ |
۴ |
Cardiovascular Disease: Diet, Nutrition and Emerging Risk Factors 2019 |
۲۰۱۹ |
۵ |
Clinical Guide to Popular Diets2018 |
۲۰۱۸ |
۶ |
Crash Course: Metabolism and Nutrition2019 |
۲۰۱۹ |
۷ |
Edible Films and Coatings: Fundamentals and Applications 2016 |
۲۰۱۶ |
۸ |
Environmental Effects on Seafood Availability, Safety, and Quality 2011 |
۲۰۱۱ |
۹ |
Fermented Meat Products: Health Aspects2017 |
۲۰۱۷ |
۱۰ |
Food Fortification in a Globalized World2018 |
۲۰۱۸ |
۱۱ |
Food Safety: The Science of Keeping Food Safe2018 |
۲۰۱۸ |
۱۲ |
Frying of Food2011 |
۲۰۱۱ |
۱۳ |
Gastroenterology and Nutrition Neonatology Questions and Controversies 2019 |
۲۰۱۹ |
۱۴ |
Handbook of Nutraceuticals for Clinical Use2018 |
۲۰۱۸ |
۱۵ |
Handbook of Nutrition in Heart Health2017 |
۲۰۱۷ |
۱۶ |
Handbook of Nutrition, Diet, and Epigenetics2019 |
۲۰۱۹ |
۱۷ |
Microbial Food safety: A food Systems Approach 2016 |
۲۰۱۶ |
۱۸ |
Molecular Techniques in Food Biology2018 |
۲۰۱۸ |
۱۹ |
Nutrition and Diabetes: Pathophysiology and Management2019 |
۲۰۱۹ |
۲۰ |
Nutrition and Metabolism in Sports, Exercise and Health2018 |
۲۰۱۸ |
۲۱ |
Nutrition Assessment: Clinical and Research Applications2018 |
۲۰۱۸ |
۲۲ |
Nutrition Counseling and Education Skills2018 |
۲۰۱۸ |
۲۳ |
Nutrition in the Prevention and Treatment of Abdominal Obesity2019 |
۲۰۱۹ |
۲۴ |
Practical Food Safety: Contemporary Issues and Future Directions2014 |
۲۰۱۴ |
۲۵ |
Probiotics in Mental Health2018 |
۲۰۱۸ |
۲۶ |
Public Health Nutrition2018 |
۲۰۱۸ |
۲۷ |
Ready-to-Eat Foods: Microbial Concerns and Control Measures2010 |
۲۰۱۰ |
۲۸ |
Re-thinking Water and Food Security2010 |
۲۰۱۰ |
۲۹ |
The Rice Crisis: Markets, Policies and Food Security2010 |
۲۰۱۰ |