previous pauseresume next

      

بخشهای کتابخانه

بخش امانت

 

سیستم کتابخانه بصورت قفسه باز استکتب موجود در این بخش، بیشتر تخصصی، که شامل:

  رشته تغذیه جامعه،تغذیه بالینی، علوم و صنایع غذایی می باشد وهمچنین شامل کتب عمومی مورد نیاز

رشته های تغذیه و غیره است که بر اساس رده های کنگره امریکا و NLMاست .

 

وظایف بخش امانت

 

·         راهنمایی و ارائه خدمات به مراجعین، دانشجویان، و کارمندان در زمینه کتب مورد نیاز

·         فايل و چك نمودن كتب موجود در قفسه‌ها و همچنین کتب برگشتی

·         نظار ت و كنترل منابع

·         پاسخگویی به سوالات مراجعین به این بخش کتابخانه

·         اجرای طرح های حفاظت و نگهداری منابع کتابخانه ای

 

بخش مرجع

 

که شامل پایان نامه ها، طرحهای تحقیقاتی ،فرهنگ ها و منابع دیجیتالی می باشد و طبق ظوابط

موجود در آیین نامه کتابخانه مورد استفاده قار داده می شوند.

مجموعه سازی:

تامین منابع مورد نیاز طبق درخواست های  دانشجویان و اعضای هیئت علمی و خرید طبق ضوابط و نیازهای آموزشی گروه ها .

 

وظایف

 

·         تهیه لیستی از منابع مورد نیاز و اولویت بندی طبق بودجه تعیین شده

·         ارسال لیست منابع انتخابی به ناشران و خرید از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران( منابع لاتین)

·         تهیه  اسناد مالی وارسال به معاونت پژوهشی جهت اطلاع رسانی وچگونگی روند خرید

·         ارسال اسناد مالی به کارپرداز و تسویه حساب با حسابداری دانشکده

 

پس از خرید و ارسال منابع به کتابخانه کلیه امور طبق روند زیر انجام میشود:

 

مهمور کردن منابع خریداری شده

ثبت در دفتر دانشکده فهرستنویسی و ورود اطلاعات در برنامه کتابخانه

تهیه برچسب و بارکد منابع و سپس در اختیار مراجعه کنندگان قرار میگیرد .

 

 

 

 

 

 

ارتباط باما

آدرس : اصفهان- دروازه شیراز -خیابان هزارجریب -دانشگاه علوم پزشکی اصفهان -معاونت پژوهش وفناوری --تلفن: ۳۷۹۲۳۰۷۳- فاکس:۳۷۹۲۳۰۷۳

Isfahan University Of Medical Sciences , Isfahan, Iran

E-mail: centlib@lib.mui.ac.ir